Parveiledning

Du opplever kanskje at du ikke blir sett og hørt og at dere lever på to forskjellige planeter?

Vi lengter alle etter tilfredsstillende intime forhold. Det er ett av våre dypeste menneskelige behov. Men det å opprettholde et langsiktig forpliktene forhold er ikke enkelt. Parforhold krever vedlikehold og stimulans for å kunne fungere. 

Kanskje er dere i ferd med å vurdere om dere skal bryte opp og skille lag?
Du kjenner kanskje på frustrasjon og utilfredshet, fordi kommunikasjonen mellom dere ofte bare ender i krangel og at det er vanskelig å få kommunikasjonen til å fungere hensiktsmessig, slik at dere kan finne nye løsninger på problemer som oppstår.

Tidligere generasjoner undertrykket ofte sine uoppfylte lengsler og holdt sammen og forsøkte å gjøre det beste ut av det uten å ta tak i problemene. I dag derimot er det mer vanlig å forvente å kunne leve lykkelige sammen og være «vellykkede».

Å få til et godt parforhold krever tilstedeværelse og kontinuerlig arbeid.
Når en partner ikke oppfyller forventningene, oppstår det gjerne panikk, frustrasjon og et ønske om å komme seg ut av det. I parveiledningen kan dere få hjelp til å bli bevisste på hva som faktisk foregår i kommunikasjonen mellom dere, og til å utforske nye måter å «gå hverandre i møte». 

Parveiledningen vil gi dere trening i å kunne kommunisere på nye måter. Dere vil lære å endre på fastlåste rutiner og mønstre for å få til endringer, som igjen vil stimulere og bedre forholdet.

Det kreves mot og styrke for å ta nye beslutninger og å gjøre varige endringer 
Min erfaring er at mange av våre klienter finner nye verdier og nye muligheter til å fortsette samlivet, eller at parveiledningen har bidratt til at de blir i stand til å skilles som venner. Felles forståelse av hverandre vil gi dere nye perspektiver og større forståelse for hverandres behov.

Priser og avbestilling

Parterapi 90 minutter koster kr. 1400,-
Betaling skjer med vipps eller faktura etter avtale. 
Avbestilling må skje senest 24 timer før avtalt time. Avbestilling etter dette faktureres med kr. 600,-.


Velkommen!

Ta gjerne kontakt for å avtale time. Om dere ønsker mer informasjon eller en uforpliktende samtale om parterapi kan være noe for dere, så er det bare å ta kontakt.

BESTILLE TIME?
ELLER HAR DU SPØRSMÅL

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat

Icons from the Noun Project: Head by Komkrit Noenpoempisut, Conflict by Chintuza, Family by iconsmind.com, Dog by Vectorstall