INTERACTION development asINTERACTION development as
INTERACTION development as
Hjem | Psykoterapi | Parveiledning | Bedrift-coaching | Metoder | Hvem er jeg? | Lenker | Kontakt oss |

Parveiledning

Med en hverdag som er fylt av krav, tidspress og krevende gjøremål, er det fort gjort å glemme å ta vare på parforholdet. En dag våkner du kanskje opp med en følelse av at ”vi ikke lenger har noe å si eller gi hverandre”  - eller at forholdet er blitt alt for rutinepreget og kjedelig. Kanskje er dere i ferd med å vurdere om dere skal bryte opp og skille lag.

Du opplever kanskje at du ikke blir sett og hørt av den andre, og at dere lever på to forskjellige planeter?

Eller du kjenner på frustrasjon og utilfredshet, fordi kommunikasjonen mellom dere ofte bare ender i krangel og har sluttet å fungere hensiktsmessig.

 

Å få til et godt parforhold krever tilstedeværelse og kontinuerlig arbeid.

I Skandinavia ender ett av to ekteskap i skilsmisse. Ofte føler begge parter at de er tapere når forhold havarerer. Skaden som barn, andre pårørende og samfunn lider er uendelig stor. Og fortsatt prøver kvinner og menn å få det til å fungere.

Vi lengter alle etter tilfredsstillende intime forhold - det er et av våre dypeste menneskelige behov. Men det å opprettholde et langsiktig forpliktene forhold er ikke enkelt. Parforhold krever vedlikehold og stimulans for å kunne fungere. Tidligere generasjoner undertrykket sine uoppfylte lengsler og holdt sammen og forsøkte å gjøre det beste ut av det. I dag derimot forventer alle å kunne være lykkelige og vellykkede.

Når en partner ikke oppfyller forventningene oppstår det gjerne panikk, frustrasjon og et ønske om å komme seg ut av det.

 

I parveiledningen kan dere få hjelp til å bli bevisste på hva som faktisk foregår i kommunikasjonen mellom dere, og til å utforske nye måter å ”møtes” på. Veiledningen vil gi dere trening i å kunne kommunisere på nye måter. Dere vil lære å endre på oppsatte rutiner og mønstre for å få til endringer, som vil stimulere og bedre forholdet.

Vår erfaring er at mange av våre klienter finner nye verdier og nye muligheter til å fortsette samlivet. Felles forståelse av hverandre vil gi dere nye perspektiver og forståelse av hverandres behov.

Det kreves mot og styrke for å ta nye beslutninger og å gjøre varige endringer.

 

For mer informasjon og timebestilling:
Interaction Development as - Telefon 456 08 726 - post@interdevelop.no
Adresse: Nesveien 320, 1514 Moss.